Αρχική Σελίδα

Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. βιοτεχνολογίας Huiyang Dezhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2003, το οποίο εντόπισε στην επαρχία Shandong, Κίνα, μια όμορφη θέση με την κατάλληλη μεταφορά. Τώρα απονεμημένος με τη «εθνική πιστωτική επιχείρηση βαθμού Αντιαεροπορικού Πυροβολικού», τη «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας», τη «κύρια επιχείρηση στη γεωργική εκβιομηχάνιση της επαρχίας Shandong», και τη «καινοτόμο πειραματική επιχείρηση».

Co. βιοτεχνολογίας Huiyang Dezhou, ΕΠΕ. Αφιερώνεται κυρίως στην παραγωγή και την Ε&Α Trehalose, της του δέλτα λακτόνης Glucono (GDL), του γλουκονικού οξέος, Erythritol και του σιροπιού Trehalose με την τεχνολογία ζύμωσης. Η παραγωγή είναι 10000tons της του δέλτα λακτόνης GDL, 15000tons Glucono trehalose, γλουκονικό οξύ 5000tons κάθε χρόνο.

Τα προϊόντα μας είναι Kosher, MUI, OU και HALAL επικυρωμένα, και είμαστε ο ISO 22000, ISO14001, ISO9001 επικυρωμένο από το 2003. Συνδυασμένοι με τις ακριβείς διαδικασίες παραγωγής, top-notch Ε&Α, και πειθαρχημένη πλατφόρμα εμπορικών συναλλαγών, διαμορφώσαμε ένα ισχυρό εμπορικό σήμα στη διεθνή αγορά που καλύπτει 120 χώρες και περιοχές στον κόσμο.

Η καινοτομία τεχνολογίας είναι μια βιώσιμη δύναμη για την ανάπτυξη Huiyang. Για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα στο κοινό και να οδηγήσει προς το φυσικότερο και υγιέστερο μέλλον, Huiyang ίδρυσε μια βάση βιοτεχνολογίας, ένα κέντρο ζύμωσης Ε&Α, και ένα εργαστήριο εφαρμογής προϊόντων. Με τη τεχνική υποστήριξη από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο QILU, το πανεπιστήμιο Ανατολικών Κινών της επιστήμης και της τεχνολογίας, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Ναντζίνγκ, ο όγκος παραγωγής και η ποιότητα των προϊόντων βελτιώνονται ιδιαίτερα.

Κίνα Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. βιοτεχνολογίας Huiyang Dezhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2003, που εξαρτάται από την υψηλή τεχνολογία και τον προηγμένο εξοπλισμό, οι επιχειρήσεις μας έχει κάνει την υγιή, σταθερή, και γρήγορη ανάπτυξη και τα προϊόντα διανείμαμε και υπηρεσία που μπορούμε να παρέχουμε γίνοντας όλο και περισσότερο εκτενείς. Συνδυασμένοι με τις ακριβείς διαδικασίες παραγωγής, top-notch Ε&Α και πειθαρχημένη πλατφόρμα εμπορικών συναλλαγών, διαμορφώσαμε ένα ισχυρό εμπορικό σήμα στη διεθνή αγορά που καλύπτει 120 χώρες και περιοχές στον κόσμο.

Κίνα Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Huiyang

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 0.2 million-1 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Πιστοποιήσεις